GAP Görme Engelliler İlkokulu


Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, normal öğrenci gibi,engelini ve özrünü kabullenmiş,her insanın bir potansiyel engelli olabileceğinin farkında ve bilincinde olan, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve ülkesini ve milletini seven,kendine bırakılan bu cennet vatanın kıymetini bilen bireyler yetiştirmektir. Sadece Gaziantep´in değil, Türkiye´nin en başarılı görme engelliler okullarından biri olmaktadır.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: Spor dalında birincilik, ikincilik, üçüncülük ödülleri satrançta birincilik, resim dalında birincilik, müzik dalında birincilik, ödülleri ve kupalar bulunmaktadır.

Saatler: 08:50 / 14:10 - 12:00 İLE 12:40 YEMEK ARASI
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: ÜCRETSİZ ÖĞRENCİ TAŞIMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0342 323 01 24

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ggeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mah. 33003 Nolu Sk. No 1 İç Kapı No 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretmen :16
Öğrenci :46
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - ÇEVRE YOLU YANINDA,KARŞIYAKA NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU LİSESİ YANINDA.

Adres - Hürriyet Mah. 33003 Nolu Sk. No 1 İç Kapı No 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Ulaşım ÖZEL ARAÇ,ŞEHİR İÇİ MİNÜBÜS-OTOBÜS,TİCARİ TAKSİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ.ŞEHİR İÇİ MİNÜBÜS/OTOBÜS ÇARŞI MERKEZİNE İL MEM-VALİLİK-EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ B.Ş. BELEDİYESİ BİNALARINA YÜRÜME MESAFESİNDE